Varkens

Welkom bij biologische boerderij Schuttershof in Well, een rustig dorpje aan de dijk bij de rivier de Maas in de Bommelerwaard.
Onze boerderij stamt uit 1861 en is sinds 1922 bij ons in de familie.

Schuttershof is een gemengd boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen. In 1932 werd de boerderij uitgebreid met een voor die tijd flinke grote schuur, deze was bedoeld voor het houden van varkens, de opslag van graan en bieten en het bewaren van hooi op de hooizolder.

Hoewel de schuur tegenwoordig niet meer geschikt is voor het houden van dieren is hij wel bepalend voor het gezicht van de boerderij.

In 2008 werd besloten de schuur een nieuwe bestemming te geven, tegenwoordig vindt u hier op de begane grond de boerderijwinkel en een sfeervolle ontvangstruimte. Op de zolderverdieping vindt u twee luxe en ruime bed & breakfast kamers. 

Onze varkens leven in ruime stallen waar ze op stro slapen. Ook kunnen ze altijd naar buiten. De varkens hebben nog een mooie lange krulstaart. Het voer van de varkens is allemaal biologisch geteeld en gentech-vrij. Alle mest van onze varkens kunnen we weer gebruiken op onze eigen landerijen. 

© 2017 - Boerderij Schuttershof | Privacyverklaring