Omgeving

Schuttershof is gelegen aan een van de mooiste dijken van de Bommelerwaard. Op de dijk is er uitzicht over de Bergse Maas die hier de grens vormt tussen Gelderland en Noord-Brabant.

Er zijn veel mooie plekjes om te ontdekken in de buurt, zoals het vestingstadje Heusden waar u met de fiets kunt komen via een veerpont over de Bergse maas. Of het eiland van Nederhemert-Zuid met zijn nostalgische speeltuin en prachtige natuur waar u na een korte wandeling de gerestaureerde kasteelruïne kunt zien.

Er zijn tal van wandel- en fiets-routes in de buurt, zo kunt u al fietsend over de dijken heel de Bommelerwaard rond fietsen. Omdat de Bommelerwaard ingesloten ligt tussen rivieren zult u zowel langs de Maas als langs de Waal fietsen. 

U kunt fietsen huren bij onze overburen ‘’Tweewielers van Loon’’, voor meer informatie of reserveringen tel: 073-5996284.

Dichtbij huis in Well, kunt u op een zomerse dag zwemmen en zonnen op het strand van Strandbad Well. Dit is een doodlopende Maasarm met een zeer groot zandstrand, allerlei voorzieningen en schoon zwemwater dat regelmatig gekeurd wordt. Ook is het in het dorpje Well mogelijk een sloep te huren om daarmee over de Bergse-maas te varen; een tochtje naar de Biesbosch is hierbij een van de mogelijkheden.

Een bezoek aan Zaltbommel, Heusden, Kasteel Ammersoyen, Slot Loevestein of ’s-Hertogenbosch kan voor een prettige afwisseling zorgen tussen natuur en cultuur.

Er zijn in de directe omgeving verschillende klompenpaden waaronder: het Baanbrekerpad en het HamarithapadDeze paden leiden u langs de mooiste plekjes van de Bommelerwaard.

Boerderij Schuttershof

Maaijenstraat 38
5325 XH Well
Gelderland

Contactgegevens

T: 073-5995824
M: 06-20009986
E: info@boerderijschuttershof.nl

Bed & Breakfast

© 2017 - Boerderij Schuttershof | Privacyverklaring